Social Icons

Pages

Totul începe cu o temă...

Totul are un început, iar blogul de față a pornit cu căutarea unei teme. Și să nu vă închipuiți că este vorba de o nișă, căci pe ea o aveam deja în minte, ci de un design exterior, de haine am putea spune. Am găsit mai multe variante frumoase, m-am consultat cu cineva, am ales amândoi una. Este feminină, cu culori deschise, pe nuanțe de alb și roșu, atractivă dar nu țipătoare, luminoasă dar nu orbitoare, elegantă și plină de rafinament, exact cum ar trebui să fie o reprezentantă a sexului slab, căreia acest blog i se adresează. :)

VolumeVector

Tema actuală, sau șablonul, ca să folosim denumirea Blogger consacrată, are la bază un design marca deluxetemplates, și anume VolumeVector. I-am adus niște modificări, astfel:
 • am adăugat emoticoane sau mutre în comentarii;
 • postările sunt acum afișate pe pagina principală în format magazin;
 • datele „meta” (autor, număr de comentarii etc) sunt afișate deasupra articolului și nu sub el;
 • click-ul pe autorul postării ne arată toate articolele scrise de el;
 • câteva alte modificări minore dar importante.
În concluzie, a rezultat o temă ce seamănă cu VolumeVector dar se comportă ușor diferit, căreia i-am dat numele BubbleMag. Tema originală avea la subsol (footer) un link spre... un sponsor, cu rugămintea să nu îl scoatem pentru a respecta licența Creative Commons Attribution 3.0, care în esență ne cere să precizăm autorul temei. Totuși, linkul respectiv nu era spre autor ci spre o entitate care a plătit autorul pentru a-i insera acea legătură. Prin urmare și adăugând la asta faptul că tema nu e chiar cea originală, ci una modificată de mine, am eliminat acel link de prisos, specificând aici că autorul a fost de fapt Klodian de pe Deluxe Templates.

Cu aceasta am încheiat și discuțiile tehnice, care totuși consider că erau necesare la început de drum. Data viitoare o să scriu ceva mai interesant. Sper! :D

6 comentarii:

 1. Ia uite-te la el ce se extinde! Ma uimesti!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sper să cooptez niște fete pe parcurs. Nu de alta, dar să nu ajungă Eva Club singurul blog pentru femei scris de... un bărbat. :))

   Ștergere
  2. Ar fi o treaba sa fie scris de un barbat...:)

   Ștergere
  3. Da, ar fi o treabă nu chiar așa de bună. :D

   Ștergere
 2. Tema este foarte placuta din punct de vedere vizual. Succes cu blogul!

  RăspundețiȘtergere